Για το δύο στα δύο κόντρα στην Πυλαία η ΑΕΚ

Για το δύο στα δύο κόντρα στην Πυλαία η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από την Πυλαία στη Θεσσαλονίκη για τη δεύτερη αγωνιστική της Handball Premier και στοχεύει στο δύο στα δύο μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Ολυμπιακού.

Μετά την άκρως επιτυχημένη πρεμιέρα στη Handball Premier, όπου επικράτησε του Ολυμπιακού με 25-22, η ΑΕΚ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με την Πυλαία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Ο Ορελιέν Τσιτομπί μιλώντας στο aek.gr, είπε: «Πρώτα απ’ όλα, ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, καθώς είναι εκτός, αλλά και για το γεγονός πως είναι αρκετά νωρίς το πρωτάθλημα. Η Πυλαία είναι μια ομάδα που νίκησε το big-3 πέρυσι. Γι’ αυτό θα είναι σημαντικό να παλέψουμε στο 100% και να πάρουμε τους δύο βαθμούς, ώστε να παραμείνουμε σε καλή τροχιά».

Διαβάστε επίσης: «Πράσινος» και με τη βούλα ο Πονίτκα (vid)

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους εξής: Μάτσκεβιτς, Αραμπατζή, Τικ, Ζίβκοβιτς, Γιούκιτς, Μαντάλινιτς, Νικολαΐδη, Μόγια, Παπαδιονυσίου, Λιάπη, Άρσιτς, Σόκολιτς, Τσιτομπί, Αλμέιδα, Λέμος, Κεδέρη, Ηλιόπουλο.

Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων, ΑΕΚ και Πυλαία έχουν τεθεί αντιμέτωπες 7 φορές στο Πρωτάθλημα (4 εντός, 3 εκτός), με την «Ένωση» να έχει το απόλυτο των νικών. Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει πετύχει 255 τέρματα (98 εκτός έδρας), ενώ οι Θεσσαλονικείς 174 (78 εντός έδρας).

Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στην Πυλαία στο Πρωτάθλημα είναι ο Στάθης Ζαμπούνης με 19 τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ