Ολυμπιακός: Στην Ηλιούπολη κόντρα στην ΑΕΚ, για την πρωτιά

Ολυμπιακός: Στην Ηλιούπολη κόντρα στην ΑΕΚ, για την πρωτιά

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ, την Τετάρτη (14/12, 21:00), με σκοπό τη νίκη και την πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει την Τετάρτη (14/12), μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της στο EHF European Cup, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται στις 21:00 (YouTube/OSFP TV) την ΑΕΚ στο κλειστό της Ηλιούπολης, για τη 12η αγωνιστική της Handball Premier.

Στο ντεμπούτο του Νίκου Γραμματικού στον πάγκο, ο Ολυμπιακός θέλει να παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πανηγυρίσει την 11η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, για να βρεθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διαβάστε επίσης: Το back to back του Μασούρα και η αλήθεια για τον Ολυμπιακό (vids)

*Ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στο κλειστό της Ηλιούπολης, για τα ενεργά Μέλη του συλλόγου, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της αγωνιστικής περιόδου 2022-23. Τα εισιτήρια θα διατίθενται στην είσοδο του γηπέδου.

Δηλώσεις:

Νίκος Πασσιάς:

«Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς έως τώρα. Πρόκειται για ένα δυνατό ντέρμπι. Η ομάδα μας είναι έτοιμη, υπάρχει μεγάλη θέληση και συγκέντρωση από όλους! Έχουμε δουλέψει πολύ τα συστήματα μας, έχουμε δώσει πολλή βάση στην άμυνα μας, που θα είναι ένα από τα βασικά κλειδιά και πιστεύω, θα γίνει ένα διαφορετικό παιχνίδι από τον πρώτο γύρο.

Παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, που μας δίνει την έξτρα ώθηση που χρειάζεται. Οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για 60 λεπτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ