Σπουδαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό!

Σπουδαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μια σημαντική μεταγραφή - Ποιος είναι παίκτης που ανακοίνωσαν οι ερυθρόλευκοι.

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι των Πειραιωτών, έφτασαν σε συμφωνία με τον Ολλανδό πλέι μεϊκερ, Φλοράν Μπουρζέ, ο οποίος αγωνιζόταν με μεγάλη επιτυχία στην γαλλική Γκραντ Νανσί.

Όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, ο Μπουρζέ είχε συμφωνήσει σε όλα με τους ερυθρόλευκους και σήμερα ανακοίνωσαν την απόκτηση του σε μια πολύ σημαντική κίνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Φλοράν Μπουρζέ. Ο Ολλανδός πλέι μέικερ, (1,86μ., ημ. γέννησης 12/6/1998) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

Πριν φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, ο Φλοράν Μπουρζέ αγωνίστηκε στη γαλλική Γκραντ Νανσί, ενώ στο παρελθόν έπαιξε και στις Βόλενταμ, Ρεν και Ναντ.

Η δήλωση του Φλοράν Μπουρζέ στο olympiacossfp.gr:

«Είμαι, πραγματικά, πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος αυτού του μεγάλου κλαμπ, του Ολυμπιακού! Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνίζομαι για αυτή την ομάδα και ελπίζω, να μπορέσω να τη βοηθήσω να πετύχει όλους τους στόχους που έχει. Είμαι, επίσης, πολύ ενθουσιασμένος που θα συναντήσω τους φιλάθλους μας, τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω για τη στήριξη».

Προηγούμενες ομάδες:

2020-23 Γκραντ Νανσί (Γαλλία)

2018-22 Βόλενταμ (Ολλανδία)

2016-18 Ρεν (Γαλλία)

2014-16 Ναντ (Γαλλία)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ