Αναβλήθηκε το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Αναβλήθηκε το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Στην αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος προχώρησε η διοργανώτρια αρχή της Handball Premier.

Αναβολή στο παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για την 17η αγωνιστική της Handball Premier ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Με επίσημη ανακοίνωση, η Hanball Premier γνωστοποίησε ότι η αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο Δικεφάλους που είχε προγραμματιστεί για σήμερα στο ΟΑΚΑ, δεν θα διεξαχθεί, λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών που πλήττουν την Αττική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την αναβολή της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για τη 17η αγωνιστική της Handball Premier, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Δευτέρα (6/4), αποφάσισε η ΔΕΠ/ΟΧΕ.

Η αιτία της αναβολής είναι η μη διαθεσιμότητα του γηπέδου, μετά την απόφαση της διοίκησης του ΟΑΚΑ να κλείσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις για λόγους ασφαλείας, εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει την Αττική.

Με δεδομένο ότι δεν υπήρξε εγγύηση ότι οι εγκαταστάσεις θα λειτουργήσουν την Τρίτη (7/2), η ΔΕΠ/ΟΧΕ έκρινε ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία, που θα οριστεί εντός των επόμενων ημερών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ