Μαδέιρα – ΑΕΚ 21-29

Μαδέιρα – ΑΕΚ 21-29

Η ΑΕΚ με όπλο τη γρανιτένια της άμυνα, πέτυχε Ιστορική εκτός έδρας νίκη επί την Μαδέιρα (29-21) για τον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup στο χάντμπολ και πλέον απομένει η… επικύρωση του εισιτηρίου για τον Τελικό, στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ.

Η Ένωση νίκησε εκτός έδρας τη Μαδέιρα με 29-21 στον πρώτο ημιτελικό κάνοντας το πρώτο βήμα για τον Τελικό του Challenge Cup. Πλέον η Ένωση καλείται να διαχειριστεί το +8  της πρώτης αναμέτρησης στον επαναληπτικό του ερχόμενου Σαββάτου (28/4 και ώρα 15:00) στο ΟΑΚΑ, για να φτάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Ευρώπης.

Οι παίκτες του Νίκου Γραμματικού, επί της ουσίας με το υπέρ τους 16-6 του πρώτου ημιχρόνου, έβαλαν στέρεες βάσεις για τη νίκη, αφού στο δεύτερο μέρος έκαναν επιτυχώς συντήρηση του προβαδίσματος που έχτισαν μέσω της πολύ καλής τους άμυνας.

Κορυφαίοι για τους κιτρινόμαυρους οι Μυλωνας (8 γκολ) και Πέρρος, Χόγκας πο πέτυχαν από 4, ενώ για τους Πορτογάλους ξεχώρισαν οι Μορέιρα με 6 και Πίντο με 4 τέρματα.

ΜΑΔΕΪΡΑ- ΑΕΚ 21-29 (6-16 ημχ.)

ΜΑΔΕΪΡΑ (Πάουλο Φιντάκγκο): Λίμα, Βιέιρα 2, Μορέιρα 6, Μαρτίνς 1, Γκόμες Ν., Σάντος Ν. 3, Σάντος Μ., Καρβάλιο, Φερντάντες, Μιράντα 1, Σεμέδο 2, Γκόμες Ζ., Καπντεβίλ, Πίντο 4, Νέκρουσετς 2.

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Νικολαϊδης Χ., Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 4, Γεωργιάδης, Χόγκας 4, Ζαμπούνης 2, Νικολαϊδης Π. 2, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 3, Δομπρής 2, Βαμβακάς, Αργυρού 1, Βραζάλιτσα 3, Μυλωνάς 8.

Διαιτητές: Μπόλιτς- Ούριχ (Αυστρία), Παρατηρητής: Καγιέ (Γαλλία)
Κόκκινη: 35:05 Τσικογιαννόπουλος (τρία δίλεπτα),
Δίλεπτα: 2-5,
Πέναλτι: 2/4-3/4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ