Γραμματικός: «Ημασταν πιστοί στο πλάνο μας και είχαμε υπομονή»

Γραμματικός: «Ημασταν πιστοί στο πλάνο μας και είχαμε υπομονή»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί της ΑΕΚ και το 1-1 στη σειρά των τελικών.

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του Ολυμπιακού και τη νίκη επί της ΑΕΚ στον δεύτερο τελικό της Handball Premier με 28-24 εξέφρασε ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας, Νίκος Γραμματικός.

«Ημασταν πιστοί στο πλάνο μας στην άμυνα και είχαμε υπομονή στην επίθεση», ανέφερε μεταξύ άλλων, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για τον τρίτο τελικό.

Διαβάστε επίσης: Σφήνα της Αστον Βίλα για Κορδόν – Τι ισχύει για Μπαρτσελόνα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Από την αρχή ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί στην άμυνα και γενικά, είχαμε ικανοποιητική εμφάνιση και στην επίθεση, με εξαίρεση ένα κενό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά και από την παρουσία του κόσμου μας, συνεχίζουμε. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ήμασταν πιστοί στο πλάνο μας στην άμυνα και είχαμε υπομονή στην επίθεση. Αυτό θέλαμε, αυτό μας έλειπε στο πρώτο μέρος του πρώτου τελικού. Συνεχίζουμε, πάμε στην έδρα της ΑΕΚ».

Μπάμπης Δομπρής: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Κάναμε μια κοιλιά στα τελευταία λεπτά, όμως μόνο ευχαριστημένοι μπορούμε να είμαστε από τη σημερινή μας απόδοση. Είμαστε μια ομάδα που μαθαίνει από τα λάθη της, τα λάθη που κάναμε στο ΟΑΚΑ, που αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο πρώτο ημίχρονο. Μπράβο σε όλα τα παιδιά, μπράβο για τη σκληρή δουλειά, η σειρά είναι πολύ μεγάλη ακόμα. Θα παλέψουμε να κάνουμε το break τώρα, ώστε να φέρουμε τη σειρά στο σπίτι μας και να διεκδικήσουμε εδώ το πρωτάθλημα! Κρατάω από σήμερα τον πλουραλισμό στην επίθεση και την υπομονή. Η άμυνα είναι το δυνατό μας χαρτί, έτσι πορευόμαστε. Όμως, σήμερα μου άρεσε πολύ η επιθετική μας λειτουργία, αυτό πρέπει να κρατήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ