Σφήνα της Αστον Βίλα για Κορδόν – Τι ισχύει για Μπαρτσελόνα

Σφήνα της Αστον Βίλα για Κορδόν – Τι ισχύει για Μπαρτσελόνα

Ο Ματέου Αλεμάνι αναθεώρησε και παραμένει στην Μπαρτσελόνα, με την Άστον Βίλα να κοιτάζει την περίπτωση του Αντόνιο Κορδόν για διευθυντή ποδοσφαίρου σύμφωνα με τους Άγγλους.

Ο Αντόνιο Κορδόν είναι στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, με τους Πειραιώτες να του έχουν καταθέσει την πρότασή τους και να περιμένουν την απάντηση του Ισπανού. Παράλληλα βέβαια, στην Αγγλία υπάρχουν δημοσιεύματα που τον φέρνουν στο στόχαστρο της Άστον Βίλα για πολύ σημαντικό πόστο ενώ στην πατρίδα του το όνομά του «έπαιξε» ακόμη και για την Μπαρτσελόνα.

Σε περίπτωση που αποχωρούσε από τους Καταλανούς ο νυν αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ματέου Αλεμάνι. Το στέλεχος της Μπαρτσελόνα είχε αποφασίσει να φύγει από τους «μπλαουγκράνα» για την Άστον Βίλα, πήγε μάλιστα την περασμένη ομάδα στο Μπέρμιγχαμ όπου πέρασε χρόνο στο προπονητικό κέντρο με τον Ουνάι Έμερι και τους συνεργάτες του, ωστόσο ενώ όλα ήταν έτοιμα για τις υπογραφές, εκείνος αναθεώρησε.

Διαβάστε επίσης: Οι «Κώστας και Κώστας» και οι… εκλογές στο Κάουνας (vids)

Ο Αλεμάνι αποφάσισε να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα με την οποία έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο και μετά από αυτή την ανατροπή, η ιστοσελίδα «birminghammail.co.uk» αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως πολύ ψηλά στη λίστα για διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι ο Κορδόν. Κι ενώ τις προηγούμενες μέρες που ο Αλεμάνι ήταν με το… ένα πόδι εκτός Βαρκελώνης, δημοσιεύματα από την Ισπανία έφερναν τον Κορδόν στο στόχαστρο της Μπάρτσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ