Δεκαπέντε λεπτά καθυστέρηση στην έναρξη του 3ου τελικού γιατί… χάθηκαν τα κλειδιά των αποδυτηρίων στο ΟΑΚΑ!

Δεκαπέντε λεπτά καθυστέρηση στην έναρξη του 3ου τελικού γιατί… χάθηκαν τα κλειδιά των αποδυτηρίων στο ΟΑΚΑ!

Ο τρίτος τελικός της Handball Premier μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, θα ξεκινήσει με καθυστέρηση 15 λεπτών, καθώς είχαν…χαθεί τα κλειδιά των αποδυτηρίων των «ερυθρόλευκων».

Στις 19:30 και όχι στις 19:15 όπως ήταν προγραμματισμένος θα ξεκινήσει ο τρίτος τελικός της Hanball Premier ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι, δεν μπορούσαν να βρεθούν τα κλειδιά των αποδυτηρίων των φιλοξενούμενων, δηλαδή του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα τα μέλη της αποστολής των πρωταθλητών να περιμένουν για περίπου μισή ώρα έξω από τα αποδυτήρια της αίθουσας «Γ. Κασιμάτης», μέχρι να βρεθούν τελικά τα κλειδιά και να ανοίξει η πόρτα των αποδυτηρίων.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας μου – Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να πηγαίνει για πολλά πράγματα»

Τελικά τα κλειδιά βρέθηκαν και αποστολή του Ολυμπιακού, μπήκε στα αποδυτήρια για να προετοιμαστεί για τον τελικό, ωστόσο η καθυστέρηση αυτή οδηγεί στην έναρξη της αναμέτρησης 15 λεπτά αργότερα από την προκαθορισμένη ώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ