Ο Ολυμπιακός ζήτησε παρουσία εισαγγελέα για τον πέμπτο τελικό με την ΑΕΚ!

Ο Ολυμπιακός ζήτησε παρουσία εισαγγελέα για τον πέμπτο τελικό με την ΑΕΚ!

Για ποιον λόγο οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν την παρουσία εισαγγελέα στο Game 5 των τελικών της Handball Premier κόντρα στην ΑΕΚ εκτός έδρας.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο Game 4 της σειράς στην Handball Premier απέναντι στην ΑΕΚ και ισοφάρισε τους τελικούς σε 2-2, με τον πρωταθλητή να κρίνεται στο πέμπτο ματς που θα γίνει στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ αύριο (31/5).

Οι ερυθρόλευκοι πριν από τον… τελικό των τελικών ζητούν τα αυτονόητα. Να διεξαχθεί ο τελικός σε συνθήκες ευρωπαϊκών αναμετρήσεων. Χωρίς τα έκτροπα και τα αίσχη που έχουν γίνει κατά καιρούς στο γήπεδο της ΑΕΚ και τα οποία μάλιστα έχουν μείνει ατιμώρητα. Γι’ αυτό το λόγο ζήτησαν από την ΟΧΕ και τα αρμόδια όργανα την παρουσία εισαγγελέα στο γήπεδο της Ενωσης.

Οι Πειραιώτες δεν θα ανεχτούν το παραμικρό. Σε κάθε περίπτωση παραβατικότητας θα αποσύρονται στα αποδυτήρια, μέχρι να επικρατήσουν οι συνθήκες ομαλότητας και φιλοξενίας που επικρατούν στους αντίστοιχους αγώνες στο κλειστό της Ηλιούπολης. Δεν θα ανεχτούν κανενός είδους παρεμπόδιση προς τους αθλητές τους, (σ.σ όπως οι ρίψεις νερών και φτυσιές) κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ούτε να σουλατσάρουν ανενόχλητοι οπαδοί της ΑΕΚ στην προθέρμανση των παικτών τους, όπως έχει γίνει κατά το παρελθόν.

Οι άνθρωποι της Ενωσης θα έπρεπε να είχαν ήδη λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως έχουν κάνει οι αντίστοιχοι του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια που γίνονται στην Ηλιούπολη, προκειμένου οι τελικοί να διεξάγονται σε συνθήκες ευρωπαϊκών αναμετρήσεων. Σε συνθήκες που θα διαφημίζουν το ελληνικό χάντμπολ και δεν θα το κάνουν διεθνώς ρεζίλι. Όπως έχουμε δει να συμβαίνει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν. Ειδικά στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ. Ένα γήπεδο, το οποίο είναι ακατάλληλο για τη διεξαγωγή τόσο σημαντικών αναμετρήσεων, αλλά παρόλα αυτά οι αρμόδιοι της ΟΧΕ συνεχίζουν να δίνουν έγκριση για να πραγματοποιούνται τελικοί στο εν λόγω γήπεδο.

Για όλους τους παραπάνω λόγους κρίνεται επιβεβλημένη η παρουσία του εισαγγελέα στον πέμπτο τελικό της Handball Premier. Το ερώτημα, όμως, που γεννάται, είναι εάν τελικά θα βρίσκεται εισαγγελέας αύριο το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης». Στον αυριανό τελικό θα φανούν πολλά. Εάν όντως η ΟΧΕ και οι αρμόδιοι θέλουν έναν τελικό διαφήμιση ή για μια ακόμα φορά έναν τελικό που θα δυσφημίσει τον ελληνικό αθλητισμό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ