Ενίσχυση με διεθνή Πολωνό εξτρέμ για την ΑΕΚ

Ενίσχυση με διεθνή Πολωνό εξτρέμ για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου δεξιού εξτρέμ, Κρζισζτόφ Κομαρζέφσκι, ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική Πολωνίας.

Η ΑΕΚ προχώρησε σε μία πολύ δυνατή μεταγραφή κάνοντας δικό της τον 24χρονο διεθνή δεξιό εξτρέμ, Κρζισζτόφ Κομαρζέφσκι.

Ο Πολωνός άσος μίλησε στην ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής μετά την ανακοίνωσή του από την Ένωση και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό ο Βιλντόζα

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κρζισζτόφ Κομαρζέφσκι. Ο 24χρονος (16/09/1998) δεξιός εξτρέμ, ύψους 1,90 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Κομαρζέφσκι είναι διεθνής με την Εθνική Πολωνίας, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από την Wybrzeże Gdańsk, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια αγωνίζεται με την Wisła Płock. Με τον πολωνικό σύλλογο έπαιξε στο EHF European League, αλλά πέρσι και στο EHF Champions League.

Κρζισζτόφ, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Κρζισζτόφ Κομαρζέφσκι μιλάει αποκλειστικά στο aek.gr, για το νέο ξεκίνημα στα κιτρινόμαυρα.

Αναλυτικά:

-Κρζισζτόφ, είσαι έτοιμος να κάνεις το πρώτο βήμα εκτός Πολωνίας για λογαριασμό της ΑΕΚ;

«Ειλικρινά, είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Είναι μια τεράστια ευκαιρία που ανοίγεται για εμένα. Και ελπίζω πως θα κάνουμε το βήμα μπροστά στην Ευρώπη και για ακόμα μία φορά θα κερδίσουμε το Πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο στην Ελλάδα».

-Πώς περιμένεις το πρώτο σου παιχνίδι με την ΑΕΚ;

«Δεν μπορώ να περιμένω… Θέλω να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θέλω μία σεζόν γεμάτη έντονα συναισθήματα».

-Τέλος, θέλεις να στείλεις το μήνυμά σου προς τον κόσμο της ΑΕΚ;

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια της ΑΕΚ. Είναι τιμή για εμένα να παίζω εδώ την επόμενη χρονιά. Σας ευχαριστώ και τα λέμε στο… τερέν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ