Ενίσχυση με Κρητικό για την ΑΕΚ

Ενίσχυση με Κρητικό για την ΑΕΚ

Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι για τον επόμενο χρόνο ο Νίκος Κρητικός που δεν έκρυψε τη χαρά του για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Ακόμη μία μεταγραφή ανακοίνωσε η ΑΕΚ στο χάντμπολ καθώς απέκτησε τον Νίκο Κρητικό.

Διαβάστε επίσης: Από Πάντερ μέχρι Μήτογλου: Αυτούς θέλει στον Παναθηναϊκό ο Αταμάν

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Κρητικό. Ο 26χρονος (24/09/1996) διεθνής ίντερ, ύψους 1,92 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Νίκος Κρητικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανελλήνιο, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Δούκα, Ανόρθωση και ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή. Πέρυσι, μετέβη στην Ρουμανία για λογαριασμό της Φοκσάνι 2007. Φυσικά, είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Νίκο, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Ο Νίκος Κρητικός είναι πλέον μέλος των Πρωταθλητών Ελλάδας στο χάντμπολ. Κι αμέσως μετά τις υπογραφές του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, μίλησε αποκλειστικά στο aek.gr. Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Νίκο, πρώτα απ’ όλα, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ…

«Καλώς σας βρήκα!».

-Έχεις βιώσει κι εσύ ως αθλητής του χάντμπολ, τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ ως αντίπαλο. Πριν από λίγες μέρες, ο Βύρωνας Παπαδόπουλος, με τον οποίο έχεις υπάρξει συμπαίκτης και θα είσαι ξανά τώρα στην ΑΕΚ, μας είχε πει μέσα σε όλα ότι… «σίγουρα, είναι καλύτερα, αυτόν τον παθιασμένο κόσμο να τον έχεις υπέρ σου». Εσύ, πώς το σκέφτεσαι;

«Πρώτα απ’ όλα είναι τιμή αλλά και πρόκληση να αγωνίζεσαι στην ΑΕΚ. Ιδίως μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ! Ναι, τον έχω βιώσει κι εγώ ως αντίπαλος. Μπορώ να πω ότι είναι η δυσκολότερη έδρα που έχω παίξει στην καριέρα μου. Και σίγουρα, όπως είπε και ο Βύρωνας, είναι πολύ καλύτερα να τον έχεις μαζί σου, παρά απέναντί σου».

-Ποια άλλα κίνητρα σε οδήγησαν στην απόφαση να φορέσεις τα κιτρινόμαυρα;

«Η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, που έχει μάθει να πρωταγωνιστεί και στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Οι στόχοι είναι αυτονόητοι στην ΑΕΚ. Το νταμπλ στην Ελλάδα και να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην Ευρώπη. Έχει αποδείξει η ΑΕΚ ότι έχει τη δυναμική για να το πετύχει αυτό».

-Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, με τους οποίους μίλησες και συνέβαλλαν στο να έρθεις στην ΑΕΚ;

«Έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου, κάποιοι παίκτες της ΑΕΚ από το υπάρχον ρόστερ, με τους οποίους έχω υπάρξει συμπαίκτης και σε άλλες ομάδες, αλλά και στην Εθνική. Είναι φίλοι μου, ξέρω ότι θα μου έλεγαν κάτι που θα είναι το καλύτερο για μένα. Γιατί, κακά τα ψέματα, ένας βασικός λόγος για να κάνει μια επιλογή ένας αθλητής, είναι και το κλίμα που επικρατεί σε μία ομάδα. Και φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μάνατζέρ μου, που έτρεξε το όλο θέμα, και βέβαια τη διοίκηση της ΑΕΚ για την επιλογή και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ