Ανανέωσε με Ολυμπιακό και ο Μιχαηλίδης

Ανανέωσε με Ολυμπιακό και ο Μιχαηλίδης

Άλλη μια ανανέωση ανακοίνωσε το τμήμα χάντμπολ του Ολυμπιακού, αφού ο διεθνής πίβοτ Στέφανος Μιχαηλίδης συνεχίζει και του χρόνου να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα.

Μετά τον Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη, ακόμη ένας διεθνής πίβοτ ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή, αφού ο Στέφανος Μιχαηλίδης ετοιμάζεται για την πέμπτη σεζόν της καριέρας του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Ο Ολυμπιακος Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Στέφανο Μιχαηλίδη. Ο διεθνής πίβοτ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

Η δήλωση του Στέφανου Μιχαηλίδη στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση μου, θα είναι η πέμπτη μου χρόνια στην ομάδα. Η αλήθεια είναι, ότι ήταν εύκολη απόφαση, αφού όλα αυτά τα χρόνια έχουμε άψογη συνεργασία με τη διοίκηση και υπάρχει και ένα διαφορετικό δέσιμο με την ομάδα και τον κόσμο της, μετά από τόσα χρόνια. Θέλω να ευχηθώ, καταρχάς, υγεία σε όλους τους αθλητές για τη νέα χρονιά. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, για να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε κάθε χρόνο, να πάρουμε τα πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ