Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Παπαβασίλης

Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Παπαβασίλης

Άλλη μια ανανέωση για το τμήμα χάντμπολ του Ολυμπιακού με τον εξτρέμ Γιώργο Παπαβασίλη να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα και τη νέα σεζόν.

Ανανεώσεων συνέχεια για το τμήμα χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού, μετά τον προπονητή Νίκο Γραμματικό και τον πίβοτ, Στέφανο Μιχαηλίδη, σειρά παίρνει ο διεθνής εξτρέμ των ερυθρόλευκων Γιώργος Παπαβασίλης που θα αγωνιστεί για τρίτη σερί σεζόν με τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Διαβάστε επίσης: Η μέρα της κρίσης για Μίροτιτς – Γιατί δίνουν φαβορί τον Ολυμπιακό…

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαβασίλη. Ο διεθνής εξτρέμ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

Η δήλωση του Γιώργου Παπαβασίλη στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φοράω για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το μέγεθος του Ολυμπιακού είναι τεράστιο, οπότε αποτελεί τιμή σε οποιονδήποτε αθλητή να φοράει τη φανέλα του. Ταυτόχρονα, από την αρχή διαισθάνεσαι την ευθύνη που παίρνεις ως αθλητής, αφού στο DNA του συλλόγου είναι η κορυφή.

Εγώ πέρασα δυο δημιουργικά χρόνια εδώ, δεν μου ήταν δύσκολο να αποδεχθώ την πρόταση για επέκταση της συνεργασίας μας. Άλλωστε, μου φέρθηκαν όμορφα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και αυτό μέτρησε στην απόφαση μου να παραμείνω.

Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους προπονητές, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου! Από την πλευρά μου, θα δώσω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου, για να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της και να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού. Εύχομαι υγεία και όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για την κορυφή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ