Ολυμπιακός: Έναρξη συνεργασίας με τον Γρηγόρη Τζίμπουλα

Ολυμπιακός: Έναρξη συνεργασίας με τον Γρηγόρη Τζίμπουλα

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του αριστερού εξτρέμ, Γρηγόρη Τζίμπουλα, για την ομάδα χάντμπολ του συλλόγου.

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 22χρονο αριστερό εξτρέμ, Γρηγόρη Τζίμπουλα, για την ομάδα χάντμπολ του συλλόγου, ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση:

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ιμπόρα

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Τζίμπουλα. Ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ (ημ. γέννησης 23/1/2001, 1,80μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

Ο Γρηγόρης Τζίμπουλας, διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές μας, ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα από τον Φίλιππο Βέροιας, το 2017, όπου αγωνίστηκε έως το 2019. Στη συνέχεια, φόρεσε τη φανέλα του Διομήδη Άργους, από το 2019 έως την περασμένη αγωνιστική σεζόν».

Η δήλωση του Γρηγόρη Τζίμπουλα στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μπαίνω στην οικογένεια του Ολυμπιακού, όπου ανταμώνω με καινούργιους συμπαίκτες και θα συναντήσω νέες προκλήσεις στην καριέρα μου. Ως Γρηγόρης, θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, μιλώντας φυσικά για την κορυφή».

Προηγούμενες ομάδες:

2017-19 Φίλιππος Βέροιας

2019-23 Διομήδης Άργους

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ