Δικαιώθηκε η Πυλαία: Στο «ψυγείο» οι δύο διαιτητές για το ματς με την ΑΕΚ

Δικαιώθηκε η Πυλαία: Στο «ψυγείο» οι δύο διαιτητές για το ματς με την ΑΕΚ

Η ΚΕΔ/ΟΧΕ τιμώρησε τους διαιτητές Καρυδάκη και Γιακάλη με είκοσι (20) ημερολογιακές ημέρες για τα τραγικά λάθη τους στην αναμέτρηση της Πυλαίας με την ΑΕΚ.

Την οργή των ανθρώπων της Πυλαίας προκάλεσαν οι διαιτητές της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να βγάζει ανακοίνωση και να ζητάει από την ΟΧΕ να εξετάσει το οπτικό υλικό του αγώνα και να προασπίσει την ομαλή και έντιμη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Σήμερα η ΚΕΔ/ ΟΧΕ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι μετά την εξέταση του βίντεο της αναμέτρησης αποφάσισε να τιμωρήσει τους διαιτητές Καρυδάκη και Γιακάλη με είκοσι (20) ημερολογιακές ημέρες για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους.

Διαβάστε επίσης: Μεταγραφική έκπληξη απο το Ισραήλ για τον Ολυμπιακό

Μια δικαίωση για την Πυλαία, που είχε τρομερά παράπονα από την τραγική διαιτησία των Καρυδάκη και Γιακάλη, που αλλοίωσαν ουσιαστικά το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΕΔ/ ΟΧΕ σε χθεσινή της συνεδρίαση και λαμβάνοντας υπόψη την έκθεση του παρατηρητή αλλά και το video του αγώνα, αποφάσισε να τιμωρήσει τους διαιτητές ΚΑΡΥΔΑΚΗ – ΓΙΑΚΑΛΗ με είκοσι (20) ημερολογιακές ημέρες για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους για τον αγώνα της Handball Premier ΑΕΚ – ΠΥΛΑΙΑ που διεξήχθη στις 23/09/2023. Η ποινή ισχύει από σήμερα 26/09/2023».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ