«Βράζει» η Πυλαία για τη διαιτησία στο ματς με την ΑΕΚ (pic)

«Βράζει» η Πυλαία για τη διαιτησία στο ματς με την ΑΕΚ (pic)

Η Πυλαία βρήκε απέναντί της την ΑΕΚ στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την «Ένωση» να επικρατεί με 22-21 και την Πυλαία να έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία.

Η Πυλαία γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ στην πρώτη αγωνιστική της Handball Premier, με 22-21, έχοντας έντονα παράπονα για τη διαιτησία που καθόρισε το αποτέλεσμα του αγώνα.

Η Πυλαία μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση κατά της διαιτησίας των Καρυδακη-Γιακαλή που σφύριζαν «έδρα» με αποτέλεσμα να χάσουν οριακά το παιχνίδι, αλλά και κατά του παρατηρητή Τσάκωνα, για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης: Το ροτέισον του Μαρτίνεθ και η Κηφισιά

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πυλαίας: 

«Κατόπιν έκτακτης συνεδρίασης

ο ΑΕΣΧ Πυλαίας με αφορμή την ηττα της ομάδας μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών και το τρόπο που διαμορφώθηκε από την γηπεδούχο ΑΕΚ προβαίνει σε δημόσια διαμαρτυρία για την διαιτησία του αγώνα. Αποκορύφωμα , ενώ ο ΑΕΣΧ Πυλαίας προηγείτο με 18-20 τρία λεπτά περίπου πριν την λήξη του αγώνα, οι διαιτητές Καρυδακης Γιακαλής με τρία εξωφθαλμα σφυρίγματα σε βάρος της ομάδας μας διαμόρφωσαν το σκορ σε 21-20 και στο τελικό 22-21 σε βάρος μας. Η υπολειτουργία του κατεστραμμένου χρονομέτρου και η ανυπαρξία var, δεν αποτελούν άλλοθι σε κανένα για την αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος. Καλούμε τα αρμόδια όργανα της ΟΧΕ να εξετάσουν το καταγεγραμμένο οπτικό υλικό του αγώνα ,να επιληφθούν και να προασπίσουν με τις αποφάσεις τους την ομαλή και έντιμη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος

Γιώργος Μπαμπαρατσας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ