Χάντμπολ : Πρώτη μάχη Ολυμπιακού – ΑΕΚ με θέα την κούπα

Χάντμπολ : Πρώτη μάχη Ολυμπιακού – ΑΕΚ με θέα την κούπα

Σήμερα 23/5 στο κλειστό του Ρέντη ανοίγει η αυλαία των τελικών της Handball Premier ανάμεσα στον Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ πράξη πρώτη σήμερα στις 17:30 (live από to10.gr) για τον πρώτο τελικό της Handball Premier. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», με τους ερυθρόλευκους να έχουν το πλεονέκτημα έδρας και να θέλουν το 1-0 στη σειρά.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας στο άθλημα του χάντμπολ θα κριθεί στις τρεις νίκες και οι δύο ομάδες θα αγωνίζονται εναλλάξ στις έδρες τους. Η σημερινή αναμέτρηση θα είναι η τέταρτη φετινή για τους δυο αντιπάλους, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί το αήττητο στις προηγούμενες τρεις.

Στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα για την 4η αγωνιστική η ομάδα του Πειραιά νίκησε 20-19 στο ΟΑΚΑ με τέρμα του Αλέξη Αλβανού στο 59:33, ενώ στο δεύτερο γύρο στου Ρέντη για την 15η αγωνιστική οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 25-25. Για τον θεσμό του κυπέλλου οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στις 31 Ιανουαρίου στου Ρέντη για την προημιτελική φάση με τον Ολυμπιακό να προκρίνεται, επικρατώντας με 26-18.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ολοκληρώσουν με ιδανικό τρόπο την πρώτη τους χρονιά από την ίδρυσή τους και μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, είναι πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα για το νταμπλ. Οι κιτρινόμαυροι από την πλευρά τους θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ έπειτα από πέντε χρόνια (είχαν κατακτήσει τον τίτλο το 2013).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ