Ζαμπούνης: «Καλή άμυνα και καθαρό μυαλό στην επίθεση»

Ζαμπούνης: «Καλή άμυνα και καθαρό μυαλό στην επίθεση»

Ο διεθνής εξτρέμ της ΑΕΚ, Στάθης Ζαμπούνης, μίλησε για τον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό – Πίστη στην Ενωση για τη νίκη, με την οποία θα κατακτήσει τον τίτλο.

Ενα βήμα μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Οι Κιτρινόμαυροι προηγούνται με 2-1 του Ολυμπιακού στη σειρά των τελικών και το μεσημέρι του Σαββάτου (15:00) θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. Σε αυτή την προσπάθειά οι παίκτες του Νίκου Γραμματικού θα έχουν στο πλευρό τους εκατοντάδες οπαδούς της Ενωσης, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν την αίθουσα «Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ.

Ο διεθνής εξτρέμ της ΑΕΚ, Στάθης Ζαμπούνης, απέδωσε την ήττα στον τρίτο τελικό στην έλλειψη συγκέντρωσης και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του τέταρτο τελικού. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι Κιτρινόμαυροι θα πρέπει να δείξουν μεγαλύτερη προσήλωση στα αμυντικά τους καθήκοντα και να έχουν καθαρό μυαλό στην επίθεση, προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Έχουμε αφήσει πίσω την κακή εμφάνιση στον 3ο τελικό και η ομάδα είναι έτοιμη να παρουσιαστεί όπως πρέπει και να πάρει αυτό που τις αξίζει που δεν είναι τίποτα λιγότερο από το πρωτάθλημα. Την Τετάρτη κάναμε παιδαριώδη λάθη, από κακή συγκέντρωση και όχι από κόπωση. Η ομάδα είναι φρέσκια και έχει πολύ μεγάλη θέληση.  Θεωρώ ότι πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη προσήλωση στα αμυντικά μας καθήκοντα και να έχουμε καθαρό μυαλό στην επίθεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ