ΑΕΚ – Ολυμπιακός 21-22

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 21-22

Ο Ολυμπιακός έκανε το break (21-22), έφερε τη σειρά των τελικών στο 2-2 και πλέον υποδέχεται την ΑΕΚ στο Ρέντη εκεί που ο νικητής θα στεφθεί πρωταθλητής!

Ο στόχος του Ολυμπιακού επετεύχθη! Οι Ερυθρόλευκοι «άλωσαν» την έδρα της ΑΕΚ (21-22), έφεραν την σειρά των πλέι-οφ στο 2-2 και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή στον πέμπτο τελικό στο Ρέντη! Η ΑΕΚ (που είχε κάνει το 2-0 στη σειρά) έχασε σήμερα πολύ μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσει το τρίτο πρωτάθλημα χάντμπολ στην ιστορία της μέσα στο «σπίτι» της. Πλέον η ψυχολογία είναι… ερυθρόλευκη.

Μετά το κιτρινόμαυρο break και το 2-0 στις νίκες, όλοι έχρισαν φαβορί την ΑΕΚ. Όμως η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα έφερε τα πάνω -κάτω. Έκανε το 2-1 με επιβλητική εμφάνιση στον τρίτο τελικό και σήμερα ισοφάρισε τη σειρά (2-2) με… πρωτομάστορα τον Κώστα Τσιλιμπάρη που στα κρίσιμα τελευταία λεπτά δήλωσε παρών με καίριες επεμβάσεις.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν μπροστά στο σκορ καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η Ένωση έκανε καλύτερο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε ποτέ να πάρει κεφάλι στο σκορ. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 8-11 υπέρ των Πειραιωτών. Στο δεύτερο τριαντάλεπτο, οι Κιτρινόμαυροι αντέδρασαν, μείωσαν πολλές φορές μέχρι και στο ένα τέρμα (11-10), ισοφάρισαν σε 14-14 με τον Ζαμπούνη, αλλά εν τέλει υπέκυψαν στον πολύ σκληρό για να πεθάνει Ολυμπιακό (22-21).

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Νικολαϊδης Χ., Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος, Γεωργιάδης, Χόγκας, Ζαμπούνης 3, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 3, Δομπρής 4, Βαμβακάς, Αργυρού 9, Μαντζόπουλος, Βραζάλιτσα 1, Μυλωνάς 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Κωστακίδης, Κρητικός, Πετρίσεβιτς, Τζηράς 6, Καραμπουρνιώτης 1, Μισαηλίδης, Σκρόμπιτς, Στούμπης 2, Παπαδόπουλος, Κανδύλας 5, Σανίκης 2, Αλβανός 2, Παπαδιονυσίου, Λιάπης 1, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης

Πλέον ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί στον πέμπτο τελικό, στο Ρέντη (την Τετάρτη 06/05, 17:30)!

Θυμηθείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ