«Καίει» την ΑΕΚ το φύλλο αγώνα

«Καίει» την ΑΕΚ το φύλλο αγώνα

Βαρύ το κατηγορητήριο για την Ενωση - Οι διαιτητές κατέγραψαν την είσοδο των οπαδών της ΑΕΚ πριν, αλλά και μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό.

Αντιμέτωπη με βαριά καμπάνα είναι η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, μετά τα όσα κατέγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα του τέταρτου τελικού με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, οι διαιτητές κατέγραψαν την είσοδο των φιλάθλων της Ενωσης στον αγωνιστικό χώρο, πριν αλλά και μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα αναφέρουν ότι δεν τηρήθηκαν όσα ζήτησε η Αστυνομία σχετικά με τον αριθμό των οπαδών.

Εκτός από το φύλλο αγώνα, αναμένεται να υπάρξει έκθεση από τους παρατηρητές του παιχνιδιού, αλλά και συμπληρωματική έκθεση από την Αστυνομία. Τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο του Αμαρουσίου προκάλεσαν την οργιλή αντίδραση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους μεταξύ άλλων να αναφέρουν ότι «καταστρατήγηση όσων συμφωνήθηκαν στα μέτρα τάξης».

Συγκεκριμένα, στο φύλλο αγώνα έχουν καταγραφεί:

1) Παρακώλυση της προθέρμανσης της Β΄ ομάδας (σ.σ.: του Ολυμπιακού) λόγω παρουσίας οπαδών της Α΄ομάδας (σ.σ.: της ΑΕΚ) στον αγωνιστικό χώρο.

2) Δεν τηρήθηκε το άρθρο Δ της εγκυκλίου της ΕΛΑΣ.

3) Δεν λειτούργησε η ηχητική εγκατάσταση.

4) Βλάβη του χρονομέτρου στο 1:44.

5) Υβριστικά συνθήματα κατά του αθλητή της Β’ ομάδας Κ. Τσιλιμπάρη (τρεις φορές).

6) Είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο με τη λήξη του αγώνα, οι οποίοι συγκρατήθηκαν.

7) Φτύσιμο σε παίκτη…». 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ