Γραμματικός: «Πετάξαμε ένα ολόκληρο πρώτο ημίχρονο στα σκουπίδια»

Γραμματικός: «Πετάξαμε ένα ολόκληρο πρώτο ημίχρονο στα σκουπίδια»

Στο κάκιστο πρώτο ημίχρονο της ΑΕΚ αλλά και στην αδυναμία της Ομοσπονδίας να σταθεί στο ύψος της περίστασης στάθηκε ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ σε δηλώσεις του μετά τον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος

Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Νίκος Γραμματικός, σε δηλώσεις του μετά τον πέμπτο τελικό του φετινού πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό, στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του «πέταξε» το πρώτο ημίχρονο στα σκουπίδια ενώ παράλληλα αναφέρθηκε  στην Ομοσπονδία η οποία όπως σημείωσε φάνηκε ότι δεν ήταν ικανή να διοργανώσει ένα πρωτάθλημα με μεγάλες ομάδες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο e-handball.gr:

«Η αλήθεια είναι ότι προσπαθήσαμε αρκετά για να κερδίσουμε το τρίτο παιχνίδι στην έδρα του Ολυμπιακού και να στεφθούμε πρωταθλητές. Εμείς πετάξαμε ένα ολόκληρο πρώτο ημίχρονο στα σκουπίδια με 11-12 λάθη και είχαμε αρκετά χαμένα εξάμετρα σουτ. Παρόλ’αυτά εγώ είχα πίστη και έβλεπα και τα παιδιά. Ήμασταν σε θέση να αντιστρέψουμε το παιχνίδι, όπως και έγινε. Πρέπει τώρα να ξεκουραστούμε λίγο και μετά να δούμε πως θα βελτιώσουμε την ομάδα και να δουλέψουμε περισσότερο. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα. Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά για όλη τη χρονιά και τη δουλειά που κάναμε. Είμαι πολύ περήφανος. Πιστεύω όμως ότι υπήρχαν και στιγμές που αδικήσαμε τους εαυτούς μας, ειδικά σε κάποια παιχνίδια στα πλεί-οφ.

Για το τι άλλαξε μετά το 2-0 στη σειρά: «Είναι πολλά πράγματα μαζί. Υπήρχε η κόπωση, ίσως και το γεγονός ότι είχαμε 2-3 ευκαιρίες να κερδίσουμε, αλλά όταν παίζεις τελικό δεν πρέπει να αφήνεις τη δουλειά γι άλλη μέρα. Από εκεί και πέρα όπως και η Eυρώπη έτσι και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα μάθημα. Πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα».

Τέλος τόνισε: «Όπως φάνηκε και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος θεωρώ ότι η Ομοσπονδία είναι αδύναμη να διοργανώσει ένα τέτοιο πρωτάθλημα με μεγάλες ομάδες. Γι αυτό πρέπει από χθες οι ομάδες να αναλάβουν να το δυναμώσουν μόνες τους. Όπως επίσης πλέον πρέπει να υπάρχουν απαιτήσεις από όλες τις ομάδες και από τους διαιτητές και από τους παρατηρητές. Δεν αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι μιλάω γενικότερα ότι πρέπει να δείξουν ένα άλλο πρόσωπο. Να αμειφθούν όπως πρέπει γιατί οι άνθρωποι παράγουν έργο αλλά από εκεί και μετά υπάρχουν και απαιτήσεις. Αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνουν χθες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ