Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Τέπερ

Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Τέπερ

Ο Νταν Τέπερ είναι ο άνθρωπος που θα καλύψει το κενό του Ιβάν Μάτσκεβιτς κάτω από τα δοκάρια στην ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Ο Νταν Τέπερ είναι ο άνθρωπος που θα καλύψει το κενό του Ιβάν Μάτσκεβιτς κάτω από τα δοκάρια στην ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Λευκορώσο τερματοφύλακα, η Ένωση γνωστοποίησε σήμερα (14/1) την απόκτηση του Ισραηλινού γκολκίπερ, ο οποίος, εκτός από ομάδες της πατρίδας του, έχει αγωνιστεί και σε γαλλικούς συλλόγους.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του, ο 29χρονος Τέπερ τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της ΑΕΚ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, το σταφ και να δουλέψουμε όλοι μαζί. Ξέρω καλά την Ελλάδα, έρχομαι συχνά στην Αθήνα.Μου αρέσουν πολύ οι Έλληνες. Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ και την ξέρω καλά. Έχει μεγάλη ιστορία και θέλω να γίνω μέλος της. Όσον αφορά τους στόχους που θέτω… Τα θέλω όλα! Να τονίσω πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι η αγαπημένη μου ομάδα στη χώρα μου. Νιώθω μεγάλη χαρά που φοραω ξανά τα κίτρινα. Θα τα δώσω όλα για την ομάδα μου. Ανυπομονώ να συναντήσω τους οπαδούς μας».

Διαβάστε επίσης: Η τελευταία έξοδος του Αλμπέρτο Μπρινιόλι

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νταν Τέπερ. Ο 29χρονος (04/03/1994) διεθνής Ισραηλινός τερματοφύλακας, ύψους 1,90 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Νταν Τέπερ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της χώρας του καθώς έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μακάμπι Ρίσχον Λέτζιον, κατακτώντας τον τίτλο του Πρωταθλητή και με τις δύο ομάδες. Τη διετία 2019-2021 φόρεσε τη φανέλα της γαλλικής Σέρμπουργκ, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια υπερασπιζόταν την εστία της Σαράν Λουαρέ.

Νταν, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

Νωρίτερα γνωστοποιήθηκε και το «διαζύγιο» με τον Μάτσκεβιτς, ο οποίος το καλοκαίρι του 2022 είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο». Ο 32χρονος Λευκορώσος δήλωσε: «Οικογενειακοί λόγοι με υποχρεώνουν να πρέπει να επιστρέψω στην πατρίδα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μου έδειξε. Η ΑΕΚ και ο κόσμος της θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Φεύγω ως πρωταθλητής. ΑΕΚ, σε ευχαριστώ για όλα».

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ιβάν Μάτσκεβιτς. Ο Ιβάν αποτέλεσε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του παζλ για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ