ΕHF European Cup: Προς ΣΕΦ «οδεύει» ο δεύτερος τελικός του Ολυμπιακού με τη Βαλούρ

ΕHF European Cup: Προς ΣΕΦ «οδεύει» ο δεύτερος τελικός του Ολυμπιακού με τη Βαλούρ

Πολύ πιθανό είναι το σενάριο ο δεύτερος τελικό του EHF European Cup μεταξύ Ολυμπιακού και Βάλουρ, να διεξαχθεί στο ΣΕΦ και όχι στην Χαλκίδα όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί

Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι ο δεύτερος τελικός του ΕΗF European Cup ανδρών στο χάντμπολ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βαλούρ Ρέικιαβικ, θα γινόταν στο κλειστό της Χαλκίδας, όλα δείχνουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη, «… ο δεύτερος τελικός του EHF European Cup, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ισλανδική ομάδα, θα διεξαχθεί, εκτός απροόπτου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, που αναμένεται να διευθετηθούν την Κυριακή (19/5), το άλλο Σάββατο (25/5) στις 20:00».

Διαβάστε επίσης: Οι δύο σπουδαίες πρωτοβουλίες του Βαγγέλη Μαρινάκη ενόψει του τελικού του Conference League (vid)

Ο πρώτος αγώνας έγινε το Σάββατο (18/5) στο Ρέικιαβικ, με τη Βαλούρ να παίρνει τη νίκη με 30-26. Πλέον, η πειραϊκή ομάδα καλείται να ανατρέψει αυτό το -4 στη ρεβάνς, προκειμένου να κατακτήσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στη ιστορία του τμήματος χάντμπολ, και σίγουρα η διεξαγωγή του αγώνα στο ΣΕΦ θα δώσει έξτρα ώθηση στους παίκτες του Ζέλικο Μπάμπιτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ