Μεγάλος Διαγωνισμός to10.gr – Δώρο 2 διπλές προσκλήσεις για τον ιστορικό τελικό Ολυμπιακός – Βάλουρ

Μεγάλος Διαγωνισμός to10.gr – Δώρο 2 διπλές προσκλήσεις για τον ιστορικό τελικό Ολυμπιακός – Βάλουρ

To10.gr κάνει μια μεγάλη προσφορά στους φίλους του Ολυμπιακού, για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα να παλεύει για το ευρωπαϊκό.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη «μάχη» της κατάκτησης του EHF European Cup! Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να ηττήθηκαν με 30-26 από τη Βάλουρ στην Ισλανδία, όμως στη ρεβάνς με τον κόσμο τους μπορούν να κάνουν την ανατροπή και να σηκώσουν εκείνοι το τρόπαιο.

Ο δεύτερος τελικός των δυο ομάδων στο ΣΕΦ είναι προγραμματισμένος για τις 25 Μαΐου και to10.gr έχει μια μεγάλη έκπληξη για τους φίλους των Πειραιωτών!

Κέρδισε μία από τις 2 διπλές προσκλήσεις που θα κληρωθούν από to10.gr και παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες των «ερυθρόλευκων» για ακόμη μια ευρωπαϊκή κούπα.

Κάνε ΤΩΡΑ
– Like στη σελίδα TO10.GR στο FACEBOOK
– Like στο post που αφορά το διαγωνισμό (LINK)
– Κοινοποιήστε το post που αφορά το διαγωνισμό (LINK)
– Κάντε TAG* 1 φίλο σου που του αρέσει να παρακολουθείτε μαζί χάντμπολ.

* Όσο περισσότερα Tags και Comments κάνεις τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις μία από τις 2 διπλές προσκλήσεις για τον δεύτερο τελικό του EHF European Cup!

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 24 Μαρτίου και οι 2 τυχεροί θα λάβουν τις προσκλήσεις τους ηλεκτρονικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ