Μπάμπιτς: «Βγάλαμε ενέργεια και δείξαμε χαρακτήρα, πάμε για το 2-0»

Μπάμπιτς: «Βγάλαμε ενέργεια και δείξαμε χαρακτήρα, πάμε για το 2-0»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί της ΑΕΚ και έδωσε το σύνθημα ενόψει του δεύτερου τελικού.

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού επικράτησε της αντίστοιχης της ΑΕΚ με 25-23 και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών της Handball Premier.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ζέλικο Μπάμπιτς, στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης συνεχάρη τους παίκτες του για τον χαρακτήρα που έδειξαν στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού και έδωσε το σύνθημα ενόψει του δεύτερου τελικού.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ένα πολύ σκληρό ματς και για τις δύο ομάδες, όμως στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα, βγάλαμε όλη μας την ενέργεια και κερδίσαμε. Αμυνθήκαμε πάρα-πάρα πολύ καλά και κάναμε το 1-0 στη σειρά. Θα διορθώσουμε ό,τι χρειάζεται και πάμε για τη δεύτερη νίκη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Στέφανος Μιχαηλίδης από την πλευρά των παικτών, δήλωσε: «Πολύ σημαντική νίκη για εμάς. H χρονιά είναι πολύ μεγάλη, έχουμε φτάσει Ιούνιο και παίζουμε τους τελικούς. Θέλαμε να μπούμε με το δεξί, έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, το καταφέραμε σήμερα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, η νίκη. Τώρα, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια σε πολύ κοντινό διάστημα, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε εμείς οι νικητές στο φινάλε».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ