Σάββας: «Όλη η ομάδα νιώθει λυτρωμένη και υπερήφανη»

Σάββας: «Όλη η ομάδα νιώθει λυτρωμένη και υπερήφανη»

Ο MVP στη σειρά των τελικών της Handball Premier, Σάββας Σάββας μίλησε για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Ο Ολυμπιακός νίκησαε στον 5ο και τελευταίο τελικό της Handball Premier την ΑΕΚ στην Ηλιούπολη με 33-29 και επέστρεψε στην κορυφή μετά από έναν χρόνο.

Μετά τα πανηγύρια για την κατάκτηση του τίτλου, ο Σάββας Σάββας αναδείχθηκε MVP στη σειρά των τελικών και μίλησε για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Διαβάστε επίσης: Η απόφαση για Έβανς, ο Ντόρσεϊ, το +1 στα γκαρντ και η… έκπληξη (pics, vids)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πραγματικά, δεν έχω λόγια. Δεν έχω να πω πολλά. Όλη η ομάδα νιώθει λυτρωμένη και υπερήφανη, που κερδίσαμε αυτό το τρόπαιο. Ήταν για μας τα πάντα. Μετά το χαμένο ευρωπαϊκό και το Κύπελλο, αξίζαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το πήραμε. Μας δικαιώνει αυτό το πρωτάθλημα για την υπομονή και επιμονή μας όλη τη σεζόν, για τη δουλειά που ρίξαμε.

Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στον καταπληκτικό μας κόσμο, στο σταφ που είναι δίπλα μας καθημερινά. Όλοι οι παίκτες νιώθουμε τον Ολυμπιακό οικογένειά μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ελπίζουμε του χρόνου να συνεχίσουμε με τον ίδιο δυναμικό τρόπο, ώστε να φέρουμε κι άλλα τρόπαια σε αυτό τον μοναδικό, τεράστιο σύλλογο! Είμαι περήφανος και ευτυχισμένος που είμαι εδώ, νιώθω τον Ολυμπιακό σπίτι μου, οικογένειά μου».2

Ζέλικο Μπάμπιτς: «Χαρούμενος και περήφανος για αυτή την μεγάλη επιτυχία»

Ο προπονητής της ομάδας, Ζέλικο Μπάμπιτς, μίλησε και αυτός μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Είναι η πρώτη μου σεζόν στον Ολυμπιακό, ήρθα λίγο μετά τα Χριστούγεννα στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για αυτή την μεγάλη επιτυχία! Θα ήθελα να υπογραμμίσω, ότι οι παίκτες μου είναι πραγματικά πολύ καλοί, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Πιστεύω, ότι η τακτική μας να βγάζουμε τον Σάββα να σουτάρει χωρίς άμυνα, ήταν το κλειδί της επιτυχίας και της κατάκτησης της νίκης σήμερα», ανέφερε

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ