Ανακοίνωσε Αραπακόπουλο και Κόντη ο Ολυμπιακός (pics)

Ανακοίνωσε Αραπακόπουλο και Κόντη ο Ολυμπιακός (pics)

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον πρωταθλητή Ελλάδος στο χάντμπολ Ολυμπιακό!

Παίκτες του Ολυμπιακού είναι και επίσημα οι Ανδρέας Αραπακόπουλος και Αντώνης Κόντης όπως ανακοίνωσαν κι επίσημα οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Δευτέρας (30/07). Ο διεθνής πίβοτ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τους νταμπλούχους Ελλάδος και ο εξτρέμ, που πέρυσι αγωνιζόταν στον Φαίακα Κέρκυρας, συμβόλαιο ενός έτους.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π./Όμιλος Ξυνή, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Αραπακόπουλο. Ο διεθνής αθλητής χάντμπολ με την εθνική ομάδα της Ελλάδας, αγωνίζεται ως πίβοτ και υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

Ο Ανδρέας Αραπακόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις στο olympiacossfp.gr ανέφερε τα εξής:

«Είναι μια νέα αρχή για μένα. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Λόγω της περσινής πορείας αλλά και του χαρακτήρα του συλλόγου οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές για τη νέα σεζόν. Θα προσπαθήσω να δώσω το 100% του εαυτού μου και να ανταποκριθώ στο ρόλο που θα έχω στην ομάδα».

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π./Όμιλος Ξυνή, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κόντη. Ο διεθνής αθλητής χάντμπολ με την εθνική ομάδα της Ελλάδας, αγωνίζεται ως εξτρέμ και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.

Ο Αντώνης Κόντης στις πρώτες του δηλώσεις στο olympiacossfp.gr ανέφερε τα εξής:

«Είμαι περήφανος και με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι θα είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ πολύ το προπονητικό τιμ και τους ανθρώπους της διοίκησης που με εμπιστεύτηκαν. Θα κάνω τα πάντα για να τους το ανταποδώσω. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ