Ολυμπιακός: Πάνοπλος στην Εδεσσα για το ματς με τον Αερωπό

Ολυμπιακός: Πάνοπλος στην Εδεσσα για το ματς με τον Αερωπό

Οι Ερυθρόλευκοι λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την Κόμλο για το EHF Cup, ταξίδεψαν στην Εδεσσα για το παιχνίδι με τον Αερωπό για την 3η αγωνιστική της Handball Premier.

Στην Εδεσσα με στόχο να κάνει το «3 στα 3» στη φετινή Handball Premier ταξίδεψε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αερωπό.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά το φετινό πρωτάθλημα και λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη ρεβάνς με την Κόμλο στο Ρέντη για το EHF Cup, αγωνίζονται στην Εδεσσα, με στόχο να συνεχίσουν το απόλυτο νικηφόρο σερί τους στη Handball Premier.

O τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Ζαραβίνας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Μάλιστα, στην αποστολή που ταξίδεψε στην Εδεσσα συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος και ο Αντώνης Κόντης.

Συγκεκριμένα, την αποστολή αποτελούν οι: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Νίκος Λιάπης, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Αντώνης Κόντης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας, τόνισε ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα πρέπει να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να παίξουν καλύτερα από ότι στα προηγούμενα ματς με Πυλαία και Δούκα: «Πρέπει να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία στο πρωτάθλημα να παίξουμε ακόμα καλύτερα απ’ ότι στα δυο προηγούμενα παιχνίδια με Πυλαία και Δούκα. Παίζουμε σε μια έδρα που πάντα έχει ιδιαιτερότητες και θέλουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και ταυτόχρονα αν έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και κάποια πράγματα ενόψει του ευρωπαϊκού παιχνιδιού που ακολουθεί την Κυριακή με την Κόμλο στο Ρέντη».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Πέτρος Κανδύλας, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες του παιχνιδιού με τον Αερωπό και κάλεσε τον κόσμο την Κυριακή να γεμίσει το Ρέντη στη ρεβάνς με την Κόμλο. «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς αφού παραδοσιακά ο Αερωπός έχει μια πολύ δυνατή έδρα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να φύγουμε με το διπλό για να προετοιμαστούμε στη συνέχεια για το παιχνίδι με την Κόμλο στο Ρέντη. Στο παιχνίδι της Κυριακής χρειαζόμαστε τον κόσμο, η παρουσία του οποίου θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι μια δύσκολη αναμέτρηση αλλά με σοβαρότητα και εφόσον μείνουμε στο πλάνο που έχουμε θα μπορέσουμε να νικήσουμε με έξι γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ