Τζηράς: «Γεμάτο γήπεδο με την Κόμλο, όλοι μαζί για την ανατροπή!»

Τζηράς: «Γεμάτο γήπεδο με την Κόμλο, όλοι μαζί για την ανατροπή!»

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού μίλησε για τη μεγάλη μάχη με την Κόμλο (14/10, 17:00) και κάλεσε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας στη ρεβάνς με τους Ούγγρους.

Κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού στον επαναληπτικό με την Κόμλο (14/10, 17:00) για το EHF Cup απηύθυνε ο Δημήτρης Τζηράς.

Ο διεθνής άσος τόνισε ότι το παιχνίδι με την ουγγρική ομάδα είναι το πιο σημαντικό που έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι Ερυθρόλευκοι στη φετινή σεζόν και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι με βοήθεια του κόσμου οι Πειραιώτες θα καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι στο πρώτο παιχνίδι είχαν ηττηθεί με 34-29 και πλέον καλούνται με τον κόσμο στο πλευρό τους να κάνουν την ολική ανατροπή.

«Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της ομάδας μέχρι τώρα στη σεζόν. Αποτελεί μια τεράστια πρόκληση για εμάς η ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου και μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση. Περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει σε αυτή μας την προσπάθεια για ανατροπή και πιστεύουμε πως άμα πιάσουμε την απόδοση που μπορούμε θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος». Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αναμέτρηση με την Κόμλο ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ