«Έχουμε τη δυναμική να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα»

«Έχουμε τη δυναμική να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα»

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα απέναντι στην Κόμλο με τους «ερυθρόλευκους» να είναι πανέτοιμη για την ανατροπή της ήττας με 5 γκολ του πρώτου αγώνα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κόμλο, στον αγώνα ρεβάνς του 2ου γύρου του EHF Cup και θέλει να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού (34-29), έχοντας τη συμπαράσταση των φιλάθλων του στο πλευρό του. Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας, αντιμετωπίζουν την Κυριακή (14/10), στις 17:00, την Ουγγρική ομάδα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», σε ένα κρίσιμο αγώνα, και θέλουν το συν έξι για να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι. Σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού με διαφορά 5 τερμάτων αν το σκορ είναι χαμηλότερο του πρώτου αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν την πρόκριση, αν είναι μεγαλύτερο στην επόμενη φάση θα περάσει η Κόμλο, ενώ σε περίπτωση που ο αγώνας λήξει υπέρ του Ολυμπιακού 34-29, δηλαδή το ίδιο σκορ με τον πρώτο αγώνα, όλα θα κριθούν στην παράταση.Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το OSFP TV.

Την αποστολή του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. αποτελούν οι: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Νίκος Λιάπης, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Μάρκος Τερλέσκι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Πρώτα από όλα θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα. Θα πρέπει να παίξουμε πρώτα από όλα με στόχο τη νίκη και αν έρθει η ώρα να κυνηγήσουμε κάποια διαφορά, θα πρέπει να γίνει χωρίς βιασύνη. Όλα ξεκινάνε από την άμυνα και από εκεί θα πρέπει να βρούμε και εμείς ρυθμό και ο κόσμος που θα έρθει να μας υποστηρίξει. Οι φίλαθλοι μας θα παίξουν και αυτοί το δικό τους καθοριστικό ρόλο».

Ο Κώστας Τσιλιμπάρης δήλωσε από την πλευρά του: «Έχουμε ασχοληθεί όλη αυτή την εβδομάδα στο να αναλύουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Πιστεύουμε πάρα πολύ ότι έχουμε τη δυναμική να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Θα χρειαστούμε φυσικά την παρουσία του κόσμου στο Ρέντη και την στήριξη των φιλάθλων μας. Αν φτάσουμε σε σκορ πρόκρισης θα είναι ντέρμπι και εκεί η παρουσία του κόσμου θα παίξει κομβικό ρόλο και σημασία. Υπάρχει σεβασμός για τον αντίπαλο, γιατί είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα και σε ένα επίπεδο που ξεπερνάει το μέσο όρο του ελληνικού πρωταθλήματος που αντιμετωπίζουμε. Ξέρουμε τις δικές δυνατότητες μας και θα μπούμε γερά και δυνατά για να πάρουμε τη νίκη και το αποτέλεσμα που θέλουμε».

* Στην αναμέτρηση με την Κόμλο, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ