Στη Δράμα με στόχο το 5 στα 5 ο Ολυμπιακός

Στη Δράμα με στόχο το 5 στα 5 ο Ολυμπιακός

Οι Ερυθρόλευκοι μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας, επιστρέφουν στη δράση και το απόγευμα του Σαββάτου θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη Δράμα για την 5η αγωνιστική.

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το φετινό πρωτάθλημα και μετράει 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Το Σάββατο η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα θα αγωνιστεί στη Δράμα απέναντι στην τοπική ομάδα, με στόχο την 5η νίκη στη Handball Premier. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Δ. Κραχτίδης» και θα ξεκινήσει στις 18:00. Μετά τη διακοπή των δυο εβδομάδων που προηγήθηκε λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, οι πρωταθλητές επιθυμούν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν την πορεία τους για την κατάληψη της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Νίκος Λιάπης, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Λουίς Φελίπε Ρέινα Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Αντώνης Κόντης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση, τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με σοβαρότητα: «Χρειαζόμαστε να βρούμε ρυθμό μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος όπου πάντα όλες οι ομάδες επηρεάζονται. Εμείς αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα. Ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα καλύτερη από πέρσι και παρουσιάζεται πιο δυνατή πάντα στην έδρα της».

Από τους παίκτες μίλησε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε σε διαδικασία που προσπαθούμε να συντονιστούμε με τις δραστηριότητες της ομάδας μετά τη διακοπή των υποχρεώσεων λόγω της εθνικής ομάδας. Ακολουθούν δυο παιχνίδια, με τη Δράμα και το Άργος, τα οποία θα μας βοηθήσουν για να βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό ενόψει της συνέχειας με τα πολύ σημαντικά ματς, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Πρόθεση μας είναι να βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να αντιμετωπίσουμε αυτή τη σειρά αγώνων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ