Ντέρμπι κορυφής στο Ρέντη

Ντέρμπι κορυφής στο Ρέντη

Ολυμπιακός και ΑΕΚ μετρούν έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Handball Premier και στο αποψινό ντέρμπι κορυφής στο κλειστό του Ρέντη (20:00) η νίκη θα επιτρέψει μόνο στην μία ομάδα να παραμείνει στην πρώτη θέση.

Οι δύο περσινοί φιναλίστ που χάρισαν στους φίλους του χάντμπολ πέντε εκπληκτικές αναμετρήσεις με νικητή τον Ολυμπιακό (3-2 από 0-2), θα αναμετρηθούν απόψε (20:00) στο κλειστό του Ρέντη για την έβδομη αγωνιστική της Handball Premier και ο νικητής θα μείνει μόνος πρώτος στην βαθμολογία του πρωατθλήματος.

Οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα θα έχουν την θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους που αναμένεται να γεμίσει το κλειστό. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει προβλήματα όπως και ο Νίκος Γραμματικός από πλευράς ΑΕΚ και όλα συνηγορούν σε ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι διεξάγεται λίγες μόλις ημέρες πριν τις αναμετρήσεις των δύο αποψινών «μονομάχων» για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις απέναντι σε Νέξε (2oς γύρος EHF Cup 18/11) για τον Ολυμπιακό και Μπρέγκεντς (3ος γύρος Τσάλεντζ Καπ, 16/11) για την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ