Ζαραβίνας: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση, στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα με την Νέξε»

Ζαραβίνας: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση, στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα με την Νέξε»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας και ο πορτιέρε Κώστας Τσιλιμπάρης σχολίασαν το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ και έδωσαν το σύνθημα ανασυγκρότησης ενόψει της συνέχειας.

Η ΑΕΚ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιάκομπσεν σε νεκρό χρόνο έκανε το 23-23 και πέρασε από το Μελίνα Μερκούρη στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν «αγκαλιά» στην κορυφή της βαθμολογίας. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων Γιώργος Ζαραβίνας στάθηκε στην έλλειψη ρυθμού στις επιθέσεις της ομάδας, αλλά και στους τραυματισμούς πολλών αθλητών.  Από πλευράς του ο γκολκίπερ Κώστας Τσιλιμπάρης αναφέρθηκε στις απουσίες που κλήθηκε να διαχειριστεί ο Ολυμπιακός, ενώ τόνισε ότι ο αγώνας κόντρα στην Ένωση είναι παρελθόν και πρέπει όλοι να επικεντρωθούν στους επόμενους που έπονται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο olympiacossfp.gr

Ο Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε: «Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, εδώ και δυο εβδομάδες αρκετοί αθλητές μου αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τραυματισμών, και στην πορεία της αναμέτρησης προέκυψαν κι άλλα. Πιστεύω ότι κατά την διάρκεια του ματς είχαμε κάποιες ευκαιρίες να το τελειώσουμε και να βγάλουμε την ΑΕΚ εκτός διεκδίκησης. Στην επίθεση δεν είχαμε καθαρό μυαλό και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από τον ρυθμό μας σε αυτόν τον τομέα. Στην άμυνα τα πήγαμε πολύ καλύτερα και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Δεχθήκαμε κάποια τέρματα στο τελείωμα των επιθέσεων, σε παθητικό παιχνίδι. Ενόψει και της δύσκολης αναμέτρησης που έχουμε την Κυριακή, πρέπει να δούμε την κατάσταση των τραυματιών και το πως θα μπορέσουν να επανέλθουν, θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να επικεντρωθούμε στον αγώνα με την Νέξε»

O Κώστας Τσιλιμπάρης δήλωσε:«Σήμερα είχαμε την ατυχία να στερηθούμε τις υπηρεσίες του Γρηγόρη Σανίκη, σχεδόν από το ξεκίνημα του αγώνα. Ενώ 2-3 παίκτες ακόμα, λόγο τραυματισμών, δεν μπορούσαν να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους μέσα στο ματς, ή δεν μπορούσαν να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Κατα την διάρκεια της αναμέτρησης αυτό μας κόστισε. Κάναμε πάρα πολλά λάθη, παρόλα αυτά όμως κρατούσαμε την νίκη στα χέρια μας. Ο αγώνας αυτός τελείωσε και τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στους επόμενους σημαντικούς αγώνες που έρχονται.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ