Ολυμπιακός: Στροφή στο πρωτάθλημα, ετοιμοπόλεμος ο Σανίκης

Ολυμπιακός: Στροφή στο πρωτάθλημα, ετοιμοπόλεμος ο Σανίκης

Οι Ερυθρόλευκοι σήμερα στις 18:00 θα αντιμετωπίσουν την ΧΑΝΘ με στόχο μία ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα – Ξεπέρασε τον τραυματισμό του και παίζει ο Σανίκης.

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο EHF Cup και πλέον επικεντρώνεται εξ ολοκλήρου στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι Ερυθρόλευκοι σήμερα στις 18:00 θα αντιμετωπίσουν την ΧΑΝΘ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Στο σημερινό παιχνίδι ο Γιώργος Ζαραβίνας θα έχει στη διάθεσή του και τον Γρηγόρη Σανίκη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και πλέον είναι πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Άγγελος Τσίλης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αντώνης Κόντης, Γρηγόρης Σανίκης, Αργύρης Παπαδόπουλος.

Ο  προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, μιλώντας εν όψει της αναμέτρησης με τη ΧΑΝΘ, ανέφερε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε σε υψηλό αγωνιστικό ρυθμό. Σε όλα τα παιχνίδια θέλουμε να είμαστε σοβαροί. Είναι σημαντικό να διαχειριστούμε το παιχνίδι σωστά, μιας και έχουμε και την κούραση από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και τα ταξίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ