Διπλή δοκιμασία σε Κιλκίς και Βέροια για τον Ολυμπιακό

Διπλή δοκιμασία σε Κιλκίς και Βέροια για τον Ολυμπιακό

Οι Ερυθρόλευκοι την Παρασκευή στις 21:00 θα αντιμετωπίσουν τον ΓΑΣ στο Κιλκίς για το Κύπελλο και το Σάββατο στις 18:00 τον Φίλιππο στη Βέροια για το πρωτάθλημα.

Δύο παιχνίδια μέσα σε 24 ώρες θα δώσει η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, η οποία την Παρασκευή στις 21:00 θα αντιμετωπίσει στο Κιλκίς τον τοπικό ΓΑΣ για το Κύπελλο και το Σάββατο στις 18:00 θα παίξει στην Βέροια απέναντι στον Φίλιππο για το πρωτάθλημα!

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΓΑΣ Κιλκίς είναι στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου της Α φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και σε περίπτωση πρόκρισης οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον Νηρέα εκτός έδρας σε νοκ άουτ παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (19/12) στο Αθλητικό Κέντρο Δαϊς.

Το ματς με τον Φίλιππο στη Βέροια είναι στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Handball Premier, με τους Πειραιώτες να ψάχνουν την 9η νίκη τους στη φετινή διοργάνωση. Μοναδική απουσία, στα δυο αυτά παιχνίδια, για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Ζαραβίνα, είναι αυτή του Νίκου Λιάπη.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Λουίς Φελίπε Ρέινα Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Αντώνης Κόντης, Μάρκο Τερλέτσκι, Βασίλης Μάνθος, Θωμάς Λόλας

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας μιλώντας για τα δύο ματς που ακολουθούν, ανέφερε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο, κυρίως πνευματικά αυτή τη φορά. Έχουμε όλους τους αθλητές στη διάθεση μας και μπορούμε έτσι να διαχειριστούμε αυτά τα δυο παιχνίδια που είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο. Και τα δυο παιχνίδια πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με την ανάλογη σοβαρότητα καθώς, το ένα μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε στο κύπελλο και το άλλο να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ