Ολυμπιακός: Στροφή στο πρωτάθλημα και τον Αρη Νικαίας

Ολυμπιακός: Στροφή στο πρωτάθλημα και τον Αρη Νικαίας

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου (17:00) θα υποδεχθούν στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» τον Αρη Νικαίας, για την 11η αγωνιστική της Handball Premier.

Συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, η οποία λίγες ώρες μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου θα υποδεχθεί στο Ρέντη τον Αρη Νικαίας, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 θα υποδεχθούν στο «Μελίνα Μερκούρη» τον Αρη Νικαίας στο τελευταίο τους παιχνίδι για το 2018. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του πλην του Θοδωρή Δεληχρήστου, που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Νηρέα.

Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Λουίς Φελίπε Ρέινα Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Νίκος Λιάπης, Αργύρης Παπαδόπουλος, Αντώνης Κόντης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι των δύο ομάδων θα μεταδοθεί ζωντανά από το OSFPTV, το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ