Χάντμπολ: Με νίκες προχώρησαν ΠΑΟΚ και Άρης Νικαίας

Χάντμπολ: Με νίκες προχώρησαν ΠΑΟΚ και Άρης Νικαίας

Στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας παρέμειναν οι «ασπρόμαυροι» - Απομακρύνθηκε κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη ο Άρης.

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με σκορ 29-24 του ΑΕΣΧ Πυλαίας. Ο «Δικέφαλος του βορρά» αν και δεν ξεκίνησε καλά, από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου και έπειτα επέβαλε τον ρυθμό του και με ένα σερί 4-0 ξέφυγε στο σκορ. Στην συνέχεια η διαφορά ανέβηκε στα οκτώ γκολ (21-13) και το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε κάπου εκεί.

Με το δίποντο αυτό η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη έφτασε τους 26 βαθμούς, όσους και η ΑΕΚ με την οποία συγκατοικεί στη δεύτερη θέση. Από την άλλη η Πυλαία έμεινε στην όγδοη θέση και τους 13 βαθμούς.

Στις νίκες επέστρεψε και ο Άρης Νικαίας μετά το 26-23 επί του Φίλιππου Βέροιας. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, από εκεί και πέρα η διαφορά έφτασε και στα έξι γκολ (21-15). Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Φίλιππος βελτιώθηκε αισθητά μειώνοντας ακόμη και στο ένα γκολ (23-22). Ο Άρης ωστόσο έμεινε ψύχραιμος και δεν απειλήθηκε άλλο.

Με αυτήν την νίκη ο Άρης διεύρυνε την διαφορά του από την επικίνδυνη ζώνη στους τέσσερις βαθμούς όντας στην δέκατη θέση, ενώ από την άλλη ο Φίλιππος Βέροιας παρέμεινε στην ένατη θέση και τους οκτώ βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ