Ολυμπιακός – Διομήδης Άργους 28-18

Ολυμπιακός – Διομήδης Άργους 28-18

Οι Ερυθρόλευκοι χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως επικράτησαν με 28-18 και συνέχισαν την αήττητη πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Μία ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Κυριακής υποδέχθηκαν στο κλειστό του Ρέντη τον Διομήδη Αργους και επικράτησαν με 28-18 για την 17η αγωνιστική της Handball Premier.

Η ομάδα του Ζαραβίνα ξεπέρασε με ευκολία το εμπόδιο του Διομήδη και συνέχισε την αήττητη πορεία της, έχοντας απολογισμό 16 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία σε 17 ματς.

Ο Ολυμπιακός μετά από μετά από 17 αγώνες έχει πλέον 33 βαθμούς, με τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί με 30 και την ΑΕΚ με 28. Η Ενωση, ωστόσο, έχει ένα ματς λιγότερο, καθώς θα παίξει την Τρίτη (19/2) εκτός έδρας με την Δράμα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι την ερχόμενη Κυριακή (24/2, 17:00) οι Κιτρινόμαυροι θα υποδεχθούν τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για την 18η στροφή.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και με δύο γκολ του Αραπακόπουλου και από ένα από τους Τσίλη, Τζηρά και Ρέινα προηγήθηκαν με 5-1. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο στο +6 (14-8). Στο δεύτερο μέρος έκαναν συντήρηση δυνάμεων και έφτασαν εύκολα σε μία άνετη νίκη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας, μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε: «Όλα τα παιδιά δείχνουν έτοιμα να προσφέρουν για αυτό μοιράζουμε το χρόνο συμμετοχής. Παρόλο που τα παιχνίδια με το Διομήδη έχουν ιδιαιτερότητες αφού πρέπει να προσαρμοστούμε στις ανοικτές άμυνες είμαι ικανοποιημένος γιατί ήμασταν απόλυτα  προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Είμαι ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα και το ρυθμό που κρατήσαμε και σε αυτό το παιχνίδι και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Ο Νικόλας Λιάπης από την πλευρά του δήλωσε: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα. Κάναμε μεγάλο ροτέισον και αγωνίστηκαν πολλοί παίκτες. Είναι περίοδος προετοιμασίας για τους μεγάλους αγώνες που έρχονται. Την άλλη εβδομάδα έχουμε την ΑΕΚ και πρέπει να κάνουμε μια πάρα πολύ καλή αρχή κυρίως για το ψυχολογικό κομμάτι. Είναι ένας αγώνας που θα παίξει μεγάλο ρόλο στη συνέχεια του πρωταθλήματος και θα είμαστε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ