Πολύ μεγάλη μεταγραφή στα σκαριά για την ΑΕΚ

Πολύ μεγάλη μεταγραφή στα σκαριά για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Νάτσο Μόγια Φλορίντο που αγωνίζεται ως πλέι μέικερ και έχει σπουδαία καριέρα στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν πλήρως αποτυχημένη για το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ αφού κανένας από τους στόχους που είχαν μπει στην αρχή της χρονιάς, δεν επετεύχθη.

Ο χρηματοδότης του τμήματος Σταμάτης Παπασταμάτης, με το τέλος της σεζόν έδωσε το στίγμα για μεγάλες αλλαγές σε όλους τους τομείς ώστε οι«κιτρινόμαυροι» να επανέλθουν στην κορυφή.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας είναι ο νέος προπονητής της Ένωσης η οποία έχει προχωρήσει και σε τρεις μεταγραφές με τους Μωραίτη, Αραμπατζή και Χόγκας να έχουν υπογράψει ενώ στα σκαριά φαίνεται πως είναι μία πολύ μεγάλη κίνηση που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ» η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τον 30χρονο Ισπανό πλέι μέικερ, Νάτσο Μόγια Φλορίντο. Ο 30χρονος άσος κατάγεται από τη Μάλαγα, έχει ύψος 1.88μ κι αν οριστικοποιηθεί η συμφωνία θα πρόκειται αναμφίβολα για έναν από τους κορυφαίους ξένους που θα έχει περάσει ποτέ από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Φλορίντο έχει μεγάλη καριέρα στην Λίγκα Asobal στην Ισπανία ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Πολωνία με την Βίσλα Πλοτσκ την οποία οδήγησε στους «16» του Champions League πετυχαίνοντας συνολικά 23 γκολ.

Ο Ισπανός άσος έχει σημειώσει 546 γκολ στην Λίγκα Ασομπάλ με την φανέλα της Πουέντε Ζενίλ την πενταετία 2013-2018 ενώ παλαιότερα πέρασε και από το Ρουμανικό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος σε Μπακάου και CSM Βουκουρεστίου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ