ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την «βόμβα» Φλορίντο

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την «βόμβα» Φλορίντο

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νάτσο Μόγια Φλορίντο ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα χάντμπολ για τον επόμενο χρόνο.

Νωρίτερα είχαμε αναφερθεί στην πρόθεση της ΑΕΚ για να πραγματοποιήσει μια μεγάλη μεταγραφή για τα ελληνικά δεδομένα και λίγη ώρα αργότερα, αυτή είναι γεγονός.

Το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ισπανού πλέι μέικερ, Νάτσο Μόγια Φλορίντο για τον επόμενο χρόνο.

Η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων»:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ignacio (Nacho) Moya Florido που θα ενισχύσει την ομάδα χάντμπολ για ένα έτος. Ο Ισπανός χειροσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 03/11/1988 και αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα της πολωνικής Wisla Plock, την οποία οδήγησε στους “16” του Champions League, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία από το ισπανικό πρωτάθλημα όπου αγωνιζόταν για χρόνια.

Ο Ignacio (Nacho) Moya Florido μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, δήλωσε στο handball.aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ΑΕΚ και την Ελλάδα. Η προσέγγιση που μου έκαναν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και το πρότζεκτ που μου παρουσίασαν, με εντυπωσίασαν και ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για μια ομάδα που λειτουργεί πολύ επαγγελματικά και έχει υψηλούς στόχους και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η ομάδα της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ένα καλό όνομα στην Ευρώπη μέσα από τη συμμετοχή της και τις διακρίσεις της στο Challenge Cup. Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και τους φίλους της ομάδας που έχω ακούσει τα καλύτερα. Στόχος μας φυσικά είναι να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους“.

Ignacio, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ ο Ignacio (Nacho) Moya Florido, δήλωσε στο handball.aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ΑΕΚ και την Ελλάδα. Η προσέγγιση που μου έκαναν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και το πρότζεκτ που μου παρουσίασαν, με εντυπωσίασαν και ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για μια ομάδα που λειτουργεί πολύ επαγγελματικά και έχει υψηλούς στόχους και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η ομάδα της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ένα καλό όνομα στην Ευρώπη μέσα από τη συμμετοχή της και τις διακρίσεις της στο Challenge Cup. Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και τους φίλους της ομάδας που έχω ακούσει τα καλύτερα. Στόχος μας φυσικά είναι να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ