ΠΑΟΚ: Στα ασπρόμαυρα ο Χαραλαμπίδης

ΠΑΟΚ: Στα ασπρόμαυρα ο Χαραλαμπίδης

Ο Δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου κεντρικού, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ!

Την απόκτηση του Δημήτρη Χαραλαμπίδη ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, με τον 28χρονο να αφήνει την ΑΕΚ και να μετακομίζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

Ο 28χρονος κεντρικός βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά, ενώ στις δηλώσεις του τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Γνωρίζω σε ποιο σύλλογο έχω έρθει. Ο ΠΑΟΚ πάντα έχει υψηλούς στόχους και αυτό απαιτεί τη μεγίστη προσπάθεια από όλους μας».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

«Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Δημήτρη Χαραλαμπίδη για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης (ύψος 2,00μ.), είναι γεννημένος στις 6 Μαρτίου 1991 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού.

Η πορεία του 

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του Ηρακλή (2006-12) και μετέπειτα ήρθε η μεταγραφή του στον Άρη (2012) και τον ΠΑΟΚ (2012-13). Το 2014, αγωνίστηκε στη Νίκη Αιγινίου, ακολούθησε ο Φοίνικας Σύρου (2014-16), ο Παναθηναϊκός (2016-17) και ο Ηρακλής Χαλκίδας (2017-18), ενώ στη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ