«Βόμβα» με Γιουνούς Οζμουσούλ η ΑΕΚ

«Βόμβα» με Γιουνούς Οζμουσούλ η ΑΕΚ

Ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Τουρκίας και της Γκεζτέπε, Γιουνούς Οζμουσούλ, έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ που πραγματοποιεί ακόμη μία μεγάλη μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν.

Πολύ κοντά σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή είναι η ΑΕΚ στο χάντμπολ.

Σύμφωνα με την «Ωρα των Σπορ», ο τερματοφύλακας της Εθνικής Τουρκίας, Γιουνούς Οζμουσούλ συμφώνησε με την Ένωση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα και ανακοινώσεις.

Μετά την απόκτηση του Ισπανού πλέι μέικερ, Νάτσο Μόγια Φλορίντο ο χρηματοδότης του τμήματος, Σταμάτης Παπασταμάτης προχωράει σε ακόμη μία πολύ μεγάλη κίνηση με στόχο να επανέλθουν οι «κιτρινόμαυροι» στην κορυφή της Handball Premier.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας, ύψους 2 μέτρων θεωρείται κορυφαίος στην Τουρκία και θα αποτελέσει μια από τις ακριβότερες και σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Οζμουσούλ αγωνιζόταν με την Γκεζτέπε και μάλιστα έχει αντιμετωπίσει και την ΑΕΚ στα περσινά παιχνίδια του Τσάλεντζ Καπ για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Γερμανία και την Στουτγκάρδη ενώ στην Τουρκία έπαιξε σε Μίλι Οιβγιάκο, Ιντάρε, Μπεσίκτας και Γκεζτέπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ