Ασπρόμαυρος ο Ελευθεριάδης

Ασπρόμαυρος ο Ελευθεριάδης

Το ανδρικό τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Γιώργου Ελευθεριάδη από τον Φίλιππο Βέροιας.

Ενίσχυση με το… βλέμμα στο μέλλον για την ομάδα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, με τον Ερασιτέχνη να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του 18χρονου πλέι μέικερ και αριστερού ίντερ, Γιώργου Ελευθεριάδη, από τον Φίλιππο Βέροιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την συνεργασία με τον αθλητή Γιώργο Ελευθεριάδη για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020.

Γεννημένος το 2001, αγωνίζεται ως πλέι μέικερ και αριστερός ίντερ. Ο Γιώργος Ελευθεριάδης ξεκίνησε την καριέρα του στον Αμύντα Αμυνταίου υπό τις συμβουλές του πατέρα του Λευτέρη Ελευθεριάδη.

Στα 14 του χρόνια κατέκτησε την 2η Πανελλήνια θέση με την ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας. Τα δύο επόμενα χρόνια κατέκτησε το Πρωτάθλημα στις κατηγορίες παίδων και εφήβων με την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας, ενώ είχε και ενεργό ρόλο στην ανδρική ομάδα του Φιλίππου».

Ο 18χρονος αθλητής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του acpaok.gr:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ τους προπονητές μου και τον Πρόεδρο της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και υπόσχομαι να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών. Εύχομαι μια επιτυχημένη σεζόν με υγεία και καλή συνεργασία».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ