Ολυμπιακός: Πάει για το «μπαμ» με Μπογκούνοβιτς!

Ολυμπιακός: Πάει για το «μπαμ» με Μπογκούνοβιτς!

Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κροάτη αριστερού ίντερ.

Ετοιμος να πυροδοτήσει μια ακόμα «βόμβα» είναι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, με την ομάδα χάντμπολ του συλλόγου να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Γκόραν Μπογκούνοβιτς.

Ο 30χρονος Κροάτης είναι διεθνής, παίζει ως αριστερός ίντερ και έχει τεράστια εμπειρία από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Είναι πολύ καλός αμυντικός και αν ο Ολυμπιακός ολοκληρώσει την απόκτησή του, θα δυναμώσει πολύ την περιφέρειά του.

Ο Γκόραν Μπογκούνοβιτς έχει παίξει στη Γερμανία με τα χρώματα της Φλένσμπουργκ, στη Γαλλία με τη φανέλα της Σαμπερί, ενώ στη χώρα του αγωνίστηκε με την ΡΚ Ζάγκρεμπ. Εκτός από τις προαναφερθέντες, έχει παίξει επίσης στη Σλοβενία με την Σίμος Κόπερ και στην Ρουμανία με τις Οντορχέι και Κοντστάντζα. Εχει επίσης παραστάσεις από τα κορυφαία ευρωπαϊκά κύπελλα με συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο EHF Cup και το Τσάλεντζ Καπ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον Ολυμπιακό παίζει ένας ακόμα Κροάτης. Ο λόγος φυσικά για τον Σπίκιτς, ενώ ο Μπογκούνοβιτς θα είναι η έκτη μεταγραφή των νταμπλούχων Ελλάδας για τη νέα σεζόν, μετά από αυτές των Μάλλιου, Μπάγιου, Ντουρμούς Αλί Τινκίρ και Μιχαηλίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ