Μεγάλη εμφάνιση και πρώτο βήμα για τον Ολυμπιακό

Μεγάλη εμφάνιση και πρώτο βήμα για τον Ολυμπιακό

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν εντός έδρας της Μπόρατς με 30-21 και βρίσκονται αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF Cup.

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν εντός έδρας της Μπόρατς με 30-21 και βρίσκονται αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF Cup.Σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του EHF Cup έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου επικράτησε εντός έδρας της Μπόρατς με 30-21.

Οι Ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν απόλυτα στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ.Μερκούρη» και πήραν διαφορά ασφαλείας ενόψει του επαναληπτικού αγώνα που θα διεξαχθεί στη Βοσνία το ερχόμενο Σάββατο (7/9).

Στο πρώτο 20άλεπτο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, αλλά στη συνέχεια οι Πειραιώτες πάτησαν γκάζι και δεν ξανακοίταξαν πίσω τους. Οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα έπαιξαν πολύ καλή άμυνα, εγκλώβισαν τους παίκτες της Μπόρατς, έτρεξαν όποτε μπορούσαν και με πρωταγωνιστές τους Τσιλιμπάρη, Τζηρά και Καρβάτσκι πήραν μια πολύ σπουδαία νίκη.

Το τελικό 30-21 δίνει μεγάλο προβάδισμα στον Ολυμπιακό ενόψει της ρεβάνς, ο οποίος την επόμενη εβδομάδα θα πάει στη Βοσνία για να υπερασπιστεί τη διαφορά και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του EHF Cup.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ (Γιώργος Ζαραβίνας): Αραπακόπουλος 3, Μπογκούνοβιτς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης 2, Καρβάτσκι 6, Λιάπης, Μάλλιος 3, Μιχαηλίδης, Μούγιτς, Σανίκης 3, Σπίκιτς, Τινκίρ, Λέμος 3, Τσιλιμπάρης, Τσίλης 2 , Τζηράς 8 .

ΜΠΟΡΑΤΣ: Τσέλιτς , Ντάκιτς 8, Τζούρτζεβιτς 7, Ντραγκίσεβιτς 3, Γκράοβατς, Κνέζεβιτς, Λιούμπισιτς, Λούκιτς 1, Νζένιτς 2, Ρατζένοβιτς, Σούμποτιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ