Ολυμπιακός: «Πετάει» για Βοσνία με στόχο την πρόκριση

Ολυμπιακός: «Πετάει» για Βοσνία με στόχο την πρόκριση

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ του Σαββάτου θα αντιμετωπίσουν την Μπόρατς στην Βοσνία με στόχο την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του EHF Cup.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, ενόψει του επαναληπτικού με την Μπόρατς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του EHF Cup.

Οι Ερυθρόλευκοι στον πρώτο αγώνα που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», είχαν κερδίσει με 30-21 και πλέον πηγαίνουν στη Βοσνία για να σφραγίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει τα ξημερώματα της Παρασκευής (6/9), ενώ ο αγώνας με την Μπόρατς είναι προγραμματισμένος για το βράδυ του Σαββάτου στις 21:00. Οι Πειραιώτες το μεσημέρι της Πέμπτης ολοκλήρωσαν την εν Ελλάδι προετοιμασία τους, η οποία θα συνεχιστεί επί βοσνιακού εδάφους την Παρασκευή.

Η διαφορά των 9 τερμάτων καθιστά τον Ολυμπιακό φαβορί για να σφραγίσει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, όπου ο νικητής αντιμετωπίζει την Τιμισοάρα από τη Ρουμανία.  Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιώργο Ζαραβίνα, αφορούν την απουσία του Μπάγιου ο οποίος έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα και δεν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή.

Οι υπόλοιποι παίκτες υπολογίζονται κανονικά από το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ