Στη Βέροια με στόχο τη διατήρηση του απόλυτου ο Ολυμπιακός

Στη Βέροια με στόχο τη διατήρηση του απόλυτου ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Βέροια για την 4η αγωνιστική της Handball Premier όπου θα αναζητήσει το 4χ4 κόντρα στον τοπικό Φίλιππο.

Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε περίφημα στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του κόντρα στη ρουμάνικη Τιμισοάρα και πλέον στρέφει το βλέμμα του στον βασικό του στόχο και φέτος που δεν είναι άλλο από το πρωτάθλημα.

Το ξεκίνημα είναι εξαιρετικό έχοντας ήδη 3/3 στην Handball Premier και στόχος των ερυθρόλευκων είναι να παραμείνουν αήττητοι στο πρωτάθλημα. Εμπόδιο ο Φίλιππος Βέροιας (16/10 και ώρα 18:00) που έχει αρχίσει άσχημα το πρωτάθλημα και προέρχεται από τρεις σερί ήττες.

Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν στην  πρωτεύουσα της Ημαθίας χωρίς τους Κωνσταντίνο Τσιλιμπάρη, Δημήτρη Τζηρά, Πέτρο Κανδύλα, Άγγελο Τσίλη και Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη, ενώ ο Γρηγόρης Σανίκης θα ενσωματωθεί στην αποστολή στη Βέροια.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων, Ματίγια Σπίκιτς, δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης: «Προερχόμαστε από τη σπουδαία πρόκριση κόντρα στην Τιμισοάρα, την οποία ωστόσο αφήνουμε πίσω μας αφού ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι στη Βέροια. Ο βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα και η διατήρηση των εγχώριων τίτλων, επομένως οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Τετάρτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ