Για το 4/4 η Εθνική στη Φινλανδία

Για το 4/4 η Εθνική στη Φινλανδία

Η Εθνική ανδρών στο χάντμπολ ταξιδεύει στη Φινλανδία με στόχο να κάνει το 4/4 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2021.

Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών έκανε το… καθήκον της στο παιχνίδι της Πέμπτης (2/1) με τη Φινλανδία στο κλειστό της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη και, μετά τη νίκη της επί των Σκανδιναβών με 36-22, διατηρεί την πρωτοπορία στον 2ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2021.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παραμένει επικεφαλής στη βαθμολογία, καθώς μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ωστόσο καλείται να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και στα τρία παιχνίδια που απομένουν έως τις 11 Ιανουαρίου, προκειμένου να κατακτήσει την πρώτη θέση στο γκρουπ και να πάρει το «εισιτήριο» για τα play offs της διοργάνωσης.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Γιάννη Αρβανίτη είναι η αναμέτρηση με τη Φινλανδία στην πόλη Ριιχιμάκι που θα διεξαχθεί σήμερα (5/1, 16:00).

Η ελληνική ομάδα καλείται να πάρει και σε αυτό το παιχνίδι τη νίκη, με την οποία θα διατηρηθεί στο… ρετιρέ του γκρουπ και σε «τροχιά» πρόκρισης στα play offs. Παράλληλα, θα βάλει τέλος στα… όνειρα των Φινλανδών για την πρώτη θέση του ομίλου, καθώς, σε περίπτωση που η εθνική επιστρέψει στην Ελλάδα με τους δύο βαθμούς, θα βρίσκεται στο +6 από το σκανδιναβικό συγκρότημα, το οποίο δεν θα μπορεί πλέον να καλύψει αυτό το χάντικαπ στις δύο αγωνιστικές που θα απομένουν ως το τέλος.

Εφόσον επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο και η ελληνική ομάδα κάνει το «2 στα 2» κόντρα στους Φινλανδούς, η ελληνική ομάδα θα έχει να παλέψει στη συνέχεια για την πρώτη θέση μόνο με το Ισραήλ, το οποίο μάλιστα θα αντιμετωπίσει στο Τελ Αβίβ (11/1), στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ