Δημητρούλιας: «Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι»

Δημητρούλιας: «Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι»

Ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ΑΕΚ χαρακτήρισε αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Δημητρούλιας που τόνισε που αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι.

Η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική στον αγώνα ρεβάνς κόντρα στον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με τον Δημήτρη Δημητρούλια να κάνει λόγο για μια ομάδα χωρίς ταβάνι στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Αναλυτικά:

«Ήταν μεγάλη βραδιά. Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Θέλαμε αυτό που θέλαμε, είναι το φεγγάρι μας, έχουμε κερδίσει τρία ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε δύο μήνες, θέλουμε πολύ το Κύπελλο. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι. Είμαι ευτυχισμένος που δουλεύω με αυτά τα παιδιά, αυτή τη διοίκηση. Ευχαριστώ αυτόν τον κόσμο».

Από την πλευρά του ο Νάτσο Μόγια Φλορίντο δήλωσε στο aek.gr: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παλέψαμε όλοι μαζί, σαν ομάδα και το σημαντικό φυσικά στο τέλος είναι ότι κατακτήσαμε την πρόκριση. Είμαι πολύ χαρούμενος από τον τρόπο που παίξαμε, καθώς δείχνουμε όλοι ότι βελτιωνόμαστε. Φυσικά, πάντα μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα, αλλά σίγουρα είμαστε στο σωστό δρόμο. Με τέτοιο κόσμο δίπλα μας, δεν γίνεται να χάσουμε πουθενά. Πλέον, κοιτάμε τη συνέχεια με στόχο να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια»

Ενώ ο τερματοφύλακας της Ένωσης, που πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση με 16 αποκρούσεις εκ των οποίων οι πέντε σε πέναλτι, τόνισε: «Αυτή η νέα νίκη ήταν αποτέλεσμα όλης της ομάδας. Πλέον είμαστε στον τελικό και πάμε με μοναδικό στόχο για να κερδίσουμε το Κύπελλο!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ