ΠΑΟΚ: Κίνημα… της παύλας και στο χάντμπολ

ΠΑΟΚ: Κίνημα… της παύλας και στο χάντμπολ

Στην Τούμπα σε όλα τα αθλήματα έχουν προσβληθεί... από το κίνημα της παύλας.

Μάλλον το κίνημα της παύλας έχει… διαποτίσει τον οργανισμό του ΠΑΟΚ… Κάτι σαν… επιδημία και επηρεάζει το ένα τμήμα μετά τον άλλο… Άρχισε από την ΠΑΕ και τη Superleague, συνεχίστηκε στο βόλεϊ και εξαπλώθηκε και στο χάντμπολ…
Κατά σύμπτωση, ο έφορος της ομάδας χάντμπολ ζήτησε να μπει… παύλα και σε αυτό το πρωτάθλημα… Αυτοί είναι ικανοί να ζητήσουν… παύλα μέχρι στο τάβλι…
Αναλυτικά η δήλωση του:

«Είχαμε μία τηλεδιάσκεψη με το Δ.Σ. της ΟΧΕ, στην οποία ουσιαστικά δεν πάρθηκε καμία απόφαση για την συνέχιση του πρωταθλήματος. Αυτό πιστεύω θα γίνει στην επόμενη, που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη. Γεγονός είναι πάντως ότι το γενικό κλίμα που υπάρχει, είναι να θεωρηθεί το πρωτάθλημα ως μη γενόμενο. Αυτό θα ξεκαθαρίσει στην επόμενη τηλεδιάσκεψη.

Από την πλευρά μου, υποστήριξα το περιεχόμενο της ανακοίνωσης και των επιστολών του ΠΑΟΚ, ότι το πρωτάθλημα πρέπει να θεωρηθεί ως μη γενόμενο. Υποστήριξα ότι πάνω απ’όλα για εμάς, τον ΠΑΟΚ, προέχει η υγεία των αθλητών μας, προπονητών μας, και όσων συντελούν στην ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούμε, ότι για όλα τα ερασιτεχνικά αθλήματα πρέπει να υπάρχει ενιαία απόφαση, την οποία πρέπει να πάρει ο καθ ύλην αρμόδιος, πολιτικός προϊστάμενος του ελληνικού αθλητισμού, κος Αυγενάκης. Οι συνθήκες δεν επιτρέπουν ιδιαίτερα στα αθλήματα σάλας, να μιλάμε για συνέχιση των επίσημων υποχρεώσεων.

Σε κάθε περίπτωση δεν δεχόμαστε ανακηρύξεις «χάρτινων πρωταθλητών». Στον ΠΑΟΚ φροντίσαμε να κάνουμε επίσημα γνωστές τις θέσεις μας στα αρμόδια όργανα, οι οποίες βασίζονται στο κοινό περί δικαίου αίσθημα, στην κοινή λογική και στην ηθική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ